ⓒ Miguel de Guzman


This project entitled a surgical demolition of an existing shed and the erection of a small ancillary building. The old structure housed the electrical and communications utilities of a large compound, and the new project had to preserve the location and function of all this equipment, therefore some walls and floor levels are set from the beginning.


ⓒ Miguel de Guzman


The program required two different type of users, therefore we decided to split the building in two, allowing for a separate circulation for each group. The upper piece houses the electrical room and the team quarters, while the lower portion holds two individual restrooms for visitors.


ⓒ Miguel de Guzman


The project sits in the middle of the forest therefore we chose charred wood to make it blend with the surrounding nature. On the other hand, the polycarbonate façade brings natural light and privacy to the interior. All floors are made of polished concrete for easy maintenance and a radiant slab keeps an optimal temperature during extreme winters.


ⓒ Miguel de Guzman


This small pavilion is all built in wood. The occasion, the function, the size and, especially the location, required it. In order to protect the double shifted structure, he decides to cover it with a simple sloped galvanized metal roof. Everything is simple but exquisite. 


ⓒ Miguel de Guzman


작은 나무 파빌리온 


프로젝트는 현존하는 헛간을 철거하고 작은 부차적 건물을 설계하는 것이었다. 오래된 구조물는 커다란 복합체의 전기 및 통신 유틸리티가 있었다. 새로운 프로젝트는 이 모든 장비의 위치와 기능을 보존해야 했다. 그래서 일부 벽과 바닥 레벨을 처음부터 설정했다.


ⓒ Miguel de Guzman


프로그램은 다른 두 유형의 사용자를 요구했다. 그래서 각 그룹을 위해 동선을 나누기로 했고, 건물을 두 개로 나누기로 결정했다. 위쪽은 전기실과 팀의 본부가 있고, 아래 쪽에는 방문객들을 위한 두 개의 개별 화장실이 있다.


ⓒ Miguel de Guzman


프로젝트는 숲의 중앙에 있기 때문에 우리는 주변 자연과 조화를 이루도록 새까맣게 그을린 숯이 된 나무를 선택했다. 반면에 폴리카보네이트 파사드는 내부에 자연광과 프라이버시를 가져온다. 모든 층은 유지하기 쉽고 연마된 콘크리트로 만들어졌으며 복사열 슬래브는 추운 겨울 동안 최상의 기온을 유지한다.


ⓒ Miguel de Guzman


이 작은 pavilion은 모두 나무로 만들어졌다. 상황, 기능, 크기 그리고 특히 장소는 이를 요구했다. 이중 교환 구조를 보호하기 위하여 아연을 씌우고 단순하게 기울어진 금속 지붕을 이것으로 덮기로 결정했다. 모든 것은 간단하지만 정교하다. 


ⓒ Miguel de Guzman






SITE PLAN




DIAGRAM


ELEVATION






SECTION





FLOOR PLAN






Architects   MQ Architecture 

Location   Garrison, New York

Completion  2019

Lead Architects   Miguel Quismondo

Design Team   Miguel Bello Escribano, Jacobo Mingorance 

Engineering   Michael P. Carr, P.E.

Clients   Nancy Olnick, Giorgio Spanu

Photographer   Miguel de Guzman









'Architecture Project > Single Family' 카테고리의 다른 글

Sayulita House  (0) 2019.07.18
JUCKDONG YEHAUS  (0) 2019.07.05
SMALL WOODEN PAVILION  (0) 2019.07.02
HOUSE DOROTHY  (0) 2019.06.19
GUGI-DONG RESIDENCE  (0) 2019.06.18
TIANJIN BINHAI BAY FORTUNE CENTER VILLA SAMPLE ROOM  (0) 2019.06.14


마실와이드 | 등록번호 : 서울, 아03630 | 등록일자 : 2015년 03월 11일 | 마실와이드 | 발행ㆍ편집인 : 김명규 | 청소년보호책임자 : 박소정 | 발행소 : 서울시 마포구 독막로2길 12 2층 | 발행일자 : 매일



MasilWIDE News










위로가기