ⓒRiley Snelling

 

 

 

Embracing slow coffee, the new location features dynamically changing lights and a brew bar for making hand made coffee and tea.

 

The Space
Cloud Room earns its name from moving light that collects shadows in the three dimensional travertine pattern covering the walls and ceiling, The effect mimics the shadows of moving clouds across the wall. Light moves at a very slow pace; imperceptible when stared at, but noticeable over the time it takes to order and make a coffee. Milky’s Cloud Room was designed and built by newly founded Full Fat Studio. Developed from the architectural language and graphic patterning created for Milky's by Batay-Csorba Architects, Cloud Room achieves a familiar, yet new feeling. Changes in material, colour, pattern, and details create two distinct spaces. The entire interior was custom designed and fabricated to outfit the interior of a container. The travertine walls and ceiling were machine sculpted by Marbela. Anony designed intelligent light fixtures to control the ambiance and create the cloud effect. Other fixtures, such as fibre-optic counter lights, were customized to suit the space. A miniature sized herringbone wood from Relative Space covers the floor.

 

The Concept
The idea that everything surrounding the offering is as important as the product - from presentation to hospitality -  has helped shape the concept of Milky’s Cloud Room. Thoughtful design is everywhere in the space, from the narrow colour palette to the unique cups used for each drink, all to create a space that slows down time.

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

느린 커피를 수용한 이 새로운 장소는 역동적으로 변화하는 조명과 수제 커피와 차를 만드는 브루바가 있다.

 

공간
Cloud Room은 벽과 천장을 덮고 있는 3차원 트래버틴 패턴의 그림자를 모으는 움직이는 빛에서 이름을 얻었다. 이 효과는 벽을 가로질러 움직이는 구름의 그림자에서 따온 것이다. 빛은 매우 느린 속도로 움직인다. 눈으로 볼 때는 눈에 띄지 않지만, 커피를 주문하고 만드는 동안 시간이 지나면서 눈에 띈다. Milky's Cloud Room은 Full Fat Studio에 의해 디자인되고 지어졌다. Batay-Csorba Architects가 Milky's를 위해 만든 건축 언어와 그래픽 패턴으로부터 개발된 Cloud Room은 친숙하지만 새로운 느낌을 제공한다. 재료, 색상, 패턴 및 디테일의 변화는 두 개의 뚜렷한 공간을 만든다. 전체 내부는 컨테이너 내부를 장식하기 위해 맞춤 설계되고 제작됐다. 트래버틴(Travertine) 벽과 천장은 마르벨라가 조각한 것이다. Anony는 환경을 제어하고 클라우드 효과를 만들기 위해 지능형 조명 고정장치를 설계했다. 광섬유 카운터 조명과 같은 다른 기구들은 공간에 맞게 맞춤 제작됐다. Relative Space의 미니어처 크기의 청어본 목재가 바닥을 덮고 있다.

 

콘셉트
프레젠테이션부터 환대에 이르기까지 이 제품을 둘러싼 모든 것이 제품만큼 중요하다는 생각은 Milky's Cloud Room의 개념을 형성하는데 도움을 주었다. 좁은 색상 팔레트부터 각각의 음료에 사용되는 독특한 컵에 이르기까지, 사려 깊은 디자인은 공간 어디에나 있는데, 이 모든 것은 시간을 느리게 하는 공간을 만들기 위한 것이다.

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

ⓒRiley Snelling

 

 

 

Architects Full Fat Design
Location
   Toronto, Canada
Project Manager   Full Fat Design
Client   Milky’s
Photographer   Riley Snelling




'Interior Project > Cafe&Restaurant' 카테고리의 다른 글

A_neukgam  (0) 2021.10.19
La Bohème entre amis  (0) 2021.10.18
Milky's Cloud Room  (0) 2021.10.14
Hell of the North  (0) 2021.10.08
KIHEI COFFEE  (0) 2021.10.07
Memory of the old days  (0) 2021.10.05


마실와이드 | 등록번호 : 서울, 아03630 | 등록일자 : 2015년 03월 11일 | 마실와이드 | 발행ㆍ편집인 : 김명규 | 청소년보호책임자 : 박소정 | 발행소 : 서울시 마포구 독막로2길 12 2층 | 발행일자 : 매일














위로가기