© Liu Gangqiang

The courtyard features a mirror-like pool, a tree and a rock-shaped sculpture. 


© Liu Gangqiang


With simple lines and well-arranged structure, it shows a minimalist style in design, presents a fascinating view similar to the West Lake, and generates a tranquil and elegant environment. 


© Liu Gangqiang


The Life experience club is dominated by light gray color, embellished with white and gold elements. The clear layering and grain in the space are highlights of the overall spatial design, together generating a calm and restrained atmosphere. 


© Liu Gangqiang


At the bar counter, vertical metal strips constitute a partition. 


© Liu Gangqiang


Simply-designed stools add contemporary elements to the space. 


© Liu Gangqiang


The underground floor consists of many amazing spaces with multiple functions, including reception room, gym, private dining space, chess & card room and more. 


© Liu Gangqiang


이곳은 안뜰에서 라이프 체험 클럽, 바(Bar)를 지나 프론트 및 전시공간, 지하 공간까지 이어진다. 


© Liu Gangqiang


안뜰은 전체적으로 순수한 선과 잘 짜인 구조로 미니멀한 디자인을 선보이고 서호와 비슷한 풍경을 선사한다. 라이프 체험 클럽은 옅은 회색 빛에 흰색과 금색으로 장식되었는데, 공간 내의 선명한 구분은 전체적인 공간 디자인의 하이라이트이며, 차분하고 절제된 분위기를 연출한다. 


© Liu Gangqiang


바 카운터는 수직 금속 스트립이 공간을 구분하도록 한다. 


© Liu Gangqiang


단순하게 디자인된 스툴은 공간에 현대적인 요소를 더한다. 지하 공간은 접견실, 체육관, 개인 식당, 체스&게임방 등 다양한 기능을 갖춘 놀라운 공간으로 구성되어 있다.


SECTION


FLOOR PLAN


FLOOR PLAN





Interior design GFD 

Location Xihu District, Hangzhou City, Zhejiang Province, China

Area 1,500m2 

Interior design supervisor Ye Fei 

Chief interior designer Chen Chengxi

Interior design assistant Meng Lanying 

Architectural design DOSYSTEM 

Landscape design DAHD Pty Limited 

Completion 2018. 10 

Photographer Liu Gangqiang




해당 프로젝트는 건축문화 2019년 6월호(Vol. 457)에 게재 되었습니다.

The project was published in the June, 2019 issue of the magazine(Vol. 457).






마실와이드 | 등록번호 : 서울, 아03630 | 등록일자 : 2015년 03월 11일 | 마실와이드 | 발행ㆍ편집인 : 김명규 | 청소년보호책임자 : 박소정 | 발행소 : 서울시 마포구 독막로2길 12 2층 | 발행일자 : 매일



MasilWIDE News










위로가기