ⓒ Lauren Zbarsky


After operating in its previous location for over a decade, the Fernwood Coffee team took over the current space, a former upholstery and automotive shop, in 2017. Through the process of building out the new space, a key facet of the design brief was to preserve the character, ambiance and community connections that have developed in its decade-plus tenure in the neighbourhood, while elevating the quality of design and materials, improving the mechanics of the space and creating an aesthetic that complements the Fernwood Coffee brand as it continues to grow and mature.


ⓒ Lauren Zbarsky


Approaching to the interior design was to strike a balance between design and minimalism with a sense of real warmth and community-it was of the utmost importance to the client to ensure that we retained a sense of familiarity so as to not alienate their existing customer base. To achieve this, designer maintained the same general seating layout and programming from the old location, with some key upgrades, and integrated them into the design of the new space. With key references to Japanese minimalism and mid-century Austrian office interiors, selected a palette comprised of five varieties of woods to create a warm and inviting space. A secondary palette of grays, whites and blues provides a counterpoint in the more robust kitchen and bar area, offering improved flow and operations for staff.


ⓒ Lauren Zbarsky


펀우드(Fernwood) 커피 팀은 이전 장소에서 10년 넘게 카페를 운영한 후, 자동차 전문점이었던 현재 장소를 2017년에 인수했다. 디자인의 핵심은 새로운 공간을 구축하는 과정을 통해 10년이 넘는 세월 동안 그 지역에서 발전된 특징, 분위기, 커뮤니티 연결을 보존하는 동시에 디자인과 재료의 질을 높이고, 공간의 메커니즘을 향상하면서, 계속 성장하고 성숙해 가는 펀우드 카페 브랜드를 보완하는 미학을 만드는 것이었다.


ⓒ Lauren Zbarsky


인테리어 디자인의 접근법은 따뜻함과 공동체 의식을 가지고 디자인과 미니멀리즘 사이의 균형을 맞추는 것이었다. 그들의 기존 고객층을 소외시키지 않도록 하기 위하여 친숙함을 유지하는 것이 가장 중요했다. 이를 위해 디자이너는 일부 주요한 개선을 하면서도 이전 가게의 좌석 배치와 프로그램을 유지한 후 새로운 공간 설계에 통합했다. 일본의 미니멀리즘과 중세 오스트리아의 사무실을 주로 참고하여 5가지 종류의 목재로 구성된 팔레트를 선정해 따뜻하고 매력적인 공간을 만들었다. 회색, 흰색, 파란색으로 구성된 부차적인 팔레트는 견고한 주방과 바 영역에서 대조를 이뤄 직원에게 개선된 흐름과 운영을 제공한다. 









Design   Studio Roslyn 

Design team   Kate Snyder + Jessica MacDonald 

Location   Caledonia Ave, Victoria BC, Canada

Area   223m² 

Photographer   Lauren Zbarsky





해당 프로젝트는 BOB 2019년 9월호(Vol. 182)에 게재 되었습니다.

The project was published in the September, 2019 issue of the BOB magazine(Vol. 182).









'Interior Project > Cafe&Restaurant' 카테고리의 다른 글

THE DESSERT KITCHEN  (0) 2020.02.28
LODBROK RESTAURANT  (0) 2020.02.24
PARSONAGE CAFE  (0) 2020.02.24
THE GEOMETRICATION-UNLOCKED CAFE  (0) 2020.02.20
THE PINK ZEBRA  (0) 2020.02.18
TOGETHER AT 12TH  (0) 2020.02.17


마실와이드 | 등록번호 : 서울, 아03630 | 등록일자 : 2015년 03월 11일 | 마실와이드 | 발행ㆍ편집인 : 김명규 | 청소년보호책임자 : 박소정 | 발행소 : 서울시 마포구 독막로2길 12 2층 | 발행일자 : 매일

MasilWIDE News










위로가기