ⓒ Niveditaa Gupta


The ideology of the space initiates itself from the amalgamation of a chef (Vanshika Bhatia) with Bar mixologist (Nitin Tewari) to form three basic parts - a kitchen, a bar and a seating space. The Indigenous characterization of using locally available Indian Materials was one of the main expressions at ‘Together At 12’. The wooden lattice creates a symphony as well as a drama in different formats of vertical and horizontal arrangements along with the minimal rose gold plated sleek lighting design which has been conceptualized as per the branding module of the different spaces at the site. In addition to the subtle variation of Indian materiality, the same materials act like sound absorbents for the hotel below and add to the aesthetic value of the space through its grain and organic structure. 


ⓒ Niveditaa Gupta


The entrance acts as a transitional space, designed as a composition to create a narrow passage from the main seating space along with the speak easy arena at the bar connecting to the private dining room and lounge through an area of exposed concrete overlapped with the wooden slat development to create continuity and harmony to the spatial experience of a visitor. Beyond the entrance, we discover the magnitude of the room in which the restaurant expands as we move between tables up to the open terrace space which is flooded with natural light parallel to the huge expanse of the bar. The bar massing was racked up at the other end of the space to create a fine balance of energies and working to ensure that the seating space amalgamated and mixed itself into the speak easy arena and the bar seating. The design of the restaurant is in equilibrium with the gastronomic and bar offerings. The kitchen comes together with the bar to form a pure space which seems visually a bit complicated but transmits an infinite number of emotions.


ⓒ Niveditaa Gupta


투게더 엣 12

이 공간의 개념은 요리사 반시카 바티아(Vanshika Bhatia)와 바텐더 니틴 테와리(Nitin Tewari)의 합동으로 주방, 바, 좌석 공간의 세 가지 기본적 부분을 형성하는 데서 출발한다. 현지에서 구할 수 있는 인도 재료를 사용하는 것은 이 프로젝트의 주요 표현 중 하나이다. 수직적, 수평적 배열의 서로 다른 구성 방식에서 나무 격자는, 최소한의 로즈 골드 도금으로 윤이 나는 조명 디자인과 함께 드라마가 된다.


ⓒ Niveditaa Gupta


입구는 전이 공간으로서 기능하고, 목재 패널과 겹쳐지는 노출 콘크리트의 영역을 통해 개인 식당과 라운지로 연결되는 바에 접근하기 쉬운 공간을 조성한다. 바의 볼륨은 공간의 반대쪽 끝에 위치하고 식사 공간에서 바 좌석으로 섞이도록 했다. 그 식당의 디자인은 고급 음식과 바에서 제공되는 음식들과 균형을 이루고 있다. 주방은 바와 합쳐져서 시각적으로 복잡해 보이지만 수많은 감정을 전달하는 순수한 공간을 형성한다.


ⓒ Niveditaa Gupta



ⓒ Niveditaa Gupta



ⓒ Niveditaa Gupta









Design   Renesa Architecture Design Interiors 

Design team   Sanjay Arora, Sanchit Arora, Vandana Arora, Virender Singh, Akarsh Varma, Jagdish Bangari, Aayush Misra, Tanushi Goyal, Navdisha Kukreja 

Client   Nitin Tewari, Vanshika Bhatia, Ridhu Bhatia, Tanisha, Shanatanu Bhatia 

Location   Le Meridien, Gurugram, Haryana, India 

Area   613.09㎡ 

Completion   2019 

Contractor   Mangat 

Lighting   Dilraj Bhatia / DBEL Studio 

Photographer   Niveditaa Gupta





해당 프로젝트는 BOB 2019년 9월호(Vol. 182)에 게재 되었습니다.

The project was published in the September, 2019 issue of the BOB magazine(Vol. 182).








'Interior Project > Cafe&Restaurant' 카테고리의 다른 글

THE GEOMETRICATION-UNLOCKED CAFE  (0) 2020.02.20
THE PINK ZEBRA  (0) 2020.02.18
TOGETHER AT 12TH  (0) 2020.02.17
THE Y  (0) 2020.02.11
LOLLY LAPUTAN  (0) 2020.02.10
Humble Pizza Restaurant  (0) 2020.02.07


마실와이드 | 등록번호 : 서울, 아03630 | 등록일자 : 2015년 03월 11일 | 마실와이드 | 발행ㆍ편집인 : 김명규 | 청소년보호책임자 : 박소정 | 발행소 : 서울시 마포구 독막로2길 12 2층 | 발행일자 : 매일

MasilWIDE News










위로가기